DRUM PANORAMA MUNDIJAL FIFA23 TURNIR

Mesec u znaku fudbala u Drum Panorami šoping centru ćemo pored mnogih sportskih aktivnosti obeležiti i turnirom u FIFI 23 koji će početi 21. novembra, a završiti 18. decembra, kada se i zvanično završava svetsko prvenstvo koje se održava u Kataru.

Za sve one koji imaju takmičarski duh, tokom mesec dana trajanja svetskog prvenstva će imati priliku da pokažu svoje veštine u FIFA 23 video igrici, i da osvoje vredne nagrade!

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite za FIFA 23 turnir, koji će se odigrati u periodu od 21. novembra do 18. decembra i biće održan u Drum Panorama šoping centru na trećem spratu objekta.

Na turniru mogu učestvovati samo osobe starije od 15 godina

1. Nagrada

Sony Playstation 5 + 2 džojstika, headset i FIFA 23 igricom

2. Nagrada

Drum Panorama šoping vaučer u iznosu od 20.000rsd

3. Nagrada

Drum Panorama šoping vaučer u iznosu od 10.000rsd

Kotizacija za turnir iznosi 600 dinara, i prijavljeni takmičari pošto dobiju potvrdu o učešću će moći da uplate novac na posebnom štandu u Drum Panorama centru od srede 16. novembra do subote 19. novembra u vremenu od 18:00 do 20:00h.

Prijave za DRUM PANORAMA MUNDIJAL FIFA 23 turnir traju do 19. novembra do 15:00 časova!

!!! POŽURITE SA PRIJAVAMA, BROJ MESTA JE OGRANIČEN !!!

Pravila turnira:

Pošto smo u mesecu reprezentativnog fudbala, na turniru će se igrati WORLD CUP mode i takmičari će moći samo da igraju sa reprezentacijama koje su se kvalifikovale za svetsko prvenstvo. Pre svake utakmice će se iz šešira izvlačiti rang u vidu zvezdica prema kojem će takmičari birati reprezentaciju za tu utakmicu.

Sve uplate od kotizacije i ostalih prihoda Drum Panorama Mundijala 2022 će ići u dobrotvorne svrhe