Šoping centar: Idealno mesto za kvalitetno porodično vreme

Kada vreme postane hladno, a vikendi dosadni, roditelji obično razmišljaju kako da se odmore od naporne radne sedmice, a deca od škole. Sigurno da bi svi radije izabrali da leže na kauču i ne rade apsolutno ništa. Međutim, nakon stresne radne sedmice, kada vreme uglavnom provodimo sedeći za stolom, krajnje je vreme da se za vikende malo fizički aktiviramo. Kako je vreme sve hladnije, teško pronalazimo motivaciju za neku zahtevniju fizičku aktivnost, i to je upravo momenat kada šoping centri spašavaju dan. Vremenom, šoping centri su prepoznali potrebu potrošača da svoje porodično vreme provode uz kvalitetne sadržaje. Upravo iz tog razloga, u skoro svakom šoping centru možete pronaći obilje sadržaja koji će vaše porodično vreme učiniti lepim uspomenama.

Događaji za celu porodicu

Ono po čemu se šoping centri izdvajaju jeste upravo po dešavanjima. Od obilježavanja bitnih datuma pa sve do kreativnih radionica za decu i porodice. Tokom hladnih zimskih meseci, šoping centri postaju dom najzanimljivijim događajima. Pored toga što možete kvalitetno da provedete svoje vreme sa svojom porodicom, poznato je da su ovi događaji prilično fleksibilni. Naime, dok vi obavljate kupovinu, vaši mališani mogu uživati provodeći vreme crtajući, slikajući, učestvujući u mnogim kreativnim aktivnostima ili čak pripremajući poklone za praznike. Neretko, u šoping centrima možete naići na takmičenja namenjena porodicama i pritom osvojiti zanimljive nagrade.

Mesto za vaš nedeljni ručak

Da tržni centri odavno nisu samo mesto za šoping opšte je poznata činjenica. Pored događaja, postoji još mnogo mesta koji mogu da upotpune vaše porodično vreme. Jedna od aktivnosti jeste porodični ručak u restoranu. Na primer, restoran Asude, u Drum Panorama šoping centru je izuzetno popularno odredište ukoliko želite da uživate sa svojom porodicom u prijatnom ambijentu i dobroj hrani. Vreme provedeno sa vašom porodicom za porodičnim ručkom je sigurno jedna od uspomena koje ćete zauvek pamtiti. Ovako male tradicije, još u restoranu koji vam pruža neverovatan pogled na čitav grad, je sigurno nešto što će celoj porodici pružiti nezaboravne trenutke.

 

Poseta interaktivnom centru

Poseta tržnom centru ne mora da bude dosadna naročito ako se u tržnom centru nalazi interaktivni centar koji je idealan porodični beg od hladnih zimskih dana. Kada kažete interaktivni centar pomislićete da je to prostor samo za decu, međutim, istina je malo drugačija. Interaktivni centri su idealno mesto za celu porodicu. Igre u interaktivnim centrima kao što je Arcade pogodne su za sve uzraste. Poseta šoping i interaktivnom centru su idealna prilika da provedete kvalitetno porodično vreme.

 

Mesto za vaše zvezdice

Kao što smo već napomenuli, šoping centri su poznati po raznovrsnosti sadržaja koji nude. Sigurno, omiljeni kutak svakog deteta jeste igraonica. U nekim igraonicama, poput Happy Star u Drum Panorama šoping centru, možete gledati vaše dete dok povodi kvalitetno vreme igrajući se sa svojim vršnjacima. Ugodno popodne uz kafu i puno dečijih osmeha sigurno da će ulepšati vaše slobodno vreme.

Šoping centri odavno nisu mesta rezervisana isključivo za šoping. Pored velikog broja luksuznih brendova koji nisu dostupni na drugim mestima u gradu, tu uvek možete uzeti učešće u nekoj porodičnoj aktivnosti ili nagradnoj igri i tako stvarati uspomene koje ćete zauvek pamtiti.

Slične objave